TARTÓS HATÁSÚ FELÜLETKEZELÉS

NYERJE EL ISMÉT A VEVŐK BIZALMÁT
A NANOGUARD VÉDELEMMEL

 
 

Lassan újraindul az élet, de az ügyfelek bizalmatlanok, már nem olyan önfeledtek mint régen. Folyamatos az aggódás, gyanakvás:
Biztonságban vannak?

A COVID helyzet megváltoztatta a világot, megváltoztatta a szemléletet. Rámutatott a környezetünkben leselkedő láthatatlan apró ellenségekre amelyeket nem szabad lebecsülnünk többé.Hogyan tehetünk azért, hogy ügyfeleink, alkalmazottaink nagyobb biztonságban érezzék magukat amikor üzletünkben vannak?

Hogyan védhetem meg ügyfeleimet és alkalmazottaimat és ezzel a az egyik legfontosabbat a vállalkozásomat?

A kórokozók terjedése által okozott fenyegetés és a megítélésünk megváltozott, ezzel megváltozott a takarításra vonatkozó igény is. A fertőtlenítés eddig csak az egészségüggyel hoztuk kapcsolatba, ezentúl a mindennapi takarítás szerves része kell hogy legyen! Meg kell változnia a vállalkozások, munkaadók, szállásadók üzletek üzemeltetői szemléletnek is!
 
 

MILYEN SŰRŰN KELL FERTŐTLENÍTENI?

A hagyományos fertőtlenítés csak egy meglévő állapotot szüntet meg, nincs további hatása. Csak az első személy számára nyújt biztonságot, aki megérint egy felületet. Ezután mindenki más aki megérinti a felületet potenciálisan veszélyben van. Mindenki, aki a fertőtlenítés után belép, újból megfertőzi a felszínt az érintéssel bevitt mikroorganizmussal.

MILYEN MÁS LEHETŐSÉGEK VANNAK?

A technológia rendelkezésre áll, csak alkalmaznia kell! A NanoGuard antimikrobális bevonat láthatatlan de szilárd bevonatot képez a felületeken. megakadályozza hogy a mikroorganizmusok megtelepedjenek a felületen és továbbadják egymásnak az érintéssel. Védelem a fertőzések ellen a nap 24 órájában legalább 90 napig.

HOGYAN MŰKÖDIK A TARTÓS MIKROBIÁLIS VÉDELEM?

NANOGUARD eljárás során egy új generációs antimikrobiális bevonatot alkalmazunk a legújabb kijuttatási technológiával, amely akár 90 napos védettséget nyújt a felületeken a mikroorganizmusok megtapadása és a fertőzés továbbadása ellen.
A NANOGUARD bevonat alkalmazása során 1 molekulányi vastagságú, láthatatlan réteget viszünk fel a felületekre. A bevonat erősen kötődik a felülethez és tartós védelmet nyújt.
Az antimikrobális hatás igazoltan több mint 90 napig képes távol tartani a kórokozókat, ellenáll az érintésnek, törlésnek, vízálló ezért a napi takarítás sem károsítja.
A NANOGUARD antimikrobális bevonat nem tartalmaz kimosódó vegyianyagokat, nehézfémeket, ezüstöt, hatása az úgynevezett nanospike technológián alapul, ami fizikailag roncsolja a mikroorganizmusokat.

MIÉRT HATÉKONYABB MINT A HAGYOMÁNYOS FERTŐTLENÍTÉS?

A Nanoguard védelem legalább 90 napos védelmet nyújt a mikroorganizmusok elszaporodása ellen szemben a hagyományos fertőtlenítők 1-2 órás hatásával. A Nanoguard nem tartalmaz klórt, nehézfémeket amelyek hosszútávon mérgezőek lehetnek. A Nanoguard kiváltja a napi fertőtlenítést ami jóval kevésbé hatékony, költségesebb és időigényesebb.

MI A KÜLÖNBSÉG A NANOGUARD TECHNOLÓGIA ÉS AZ EGYÉB ANTIMIKROBIÁLIS FELÜLETKEZELŐ TECHNOLÓGIÁK KÖZÖTT?

A legtöbb alkalmazott antimikrobiális technológia képes a baktériumok és gombák gyors elpusztítására azonban a vírusokkal szembeni hatékonyságuk korlátozott. A hagyományos termékek behatolnak az élő sejtekbe és hatóanyagaikkal pusztítják el. Ezeket úgy tervezték, hogy gyors hatásuk után hamar lebomlanak, hogy elkerüljék mérgező összetevőik felhalmozódásából fakadó káros hatásokat az emberekre és az állatokra. Tényleges hatásidőtartamuk 7-10 napra tehető.

A NANOGUARD egy új generációs technológia amely teljesen más megközelítést alkalmaz. Az úgynevezett nanospike-okra (nanotüskékre) épülő hatásmechanizmus magához vonzza és fizikailag roncsolja a mikroorganizmust a sejtfal vagy vírusok esetében az RNS fehérjeburkának felsértésével. A Nanoguard bevonat erősen kötődik a felülethez, csak erős mechanikai hatás vagy sav képes eltávolítani. A kísérletek azt igazolják, hogy egyes felületeken a bevonat akár 90 napig aktív marad. 90 nap elteltével meg kell ismételni a felület kezelését az antibakteriális hatás megújításához.

KARÖLTVE AZ ÓZONFRISS TECHNOLÓGIÁVAL

A NANOGUARD tartós antimikrobiális felületkezelő technológia alkalmazásakor - ahol szükséges és lehetséges - a kezelt területet ózontechnológiás fertőtlenítéssel készítjük elő. Az ózon fertőtlenítő hatása a felületeken és a kezelt terület levegőjében is érvényesül ezzel kiegészíti és tökéletesen előkészíti az antimikrobiális felületvédelem applikálását.
Az ózon alkalmazása azért tökéletes kiegészítés, mert ezzel kizárható a levegőben is terjedő kórokozók aktivitása a kezelt területről.

HONNAN FOGJÁK TUDNI AZ ÜGYFELEIM, HOGY MEGTESZEM A PLUSZ LÉPÉST A VÉDELMÜK ÉRDEKÉBEN?

Vállalkozása jól látható területén biztosítjuk a "Nanoguard védelem” matricát.
Felelősséggel egymásért!
 
Nanoguard védelem matrica

Készen áll arra, hogy kitűnjön a versenytársaktól, és vállalkozását a következő védelmi szintre emelje?

KAPCSOLAT