NANOGUARD VÉDELEM AZ OTTHONÁBAN IS

HOSSZAN TARTÓ VÉDELMET NYÚJT A VÍRUSOK, BAKTÉRIUMOK ELLEN, MEGGÁTOLJA A PENÉSZ KIALAKULÁSÁT,
VALAMINT A SZAGTALANÍTÓ HATÁSA MIATT REMEKÜL ALKALMAZHATÓ A KELLEMETLEN SZAGOK ELLEN.

 

Már egyetlen kezeléssel tartósan higiénikussá tesszük otthonát egy forradalmian új technológiával.

A NANOGUARD bevonat láthatatlan felületet képez amely meggátolja a kórokozók elszaporodását akár 90 napig. Minden felületen alkalmazható nem hagy nyomot és nem érződik, teljesen szagtalan. A NANOGUARD technológia alkalmazása során egy molekulányi vastagságú, láthatatlan bevonatot viszünk fel a felületekre ultramodern, elektrosztatikus sprayer eszközökkel. A bevonat kötődik a felülethez és tartós védelmet nyújt a mikroorganizmusokkal szemben azáltal, hogy azok a felülettel érintkezve elpusztulnak (nanospike technológia).
Ez az antimikrobiális hatás igazoltan több mint 90 napig képes távol tartani a kórokozókat. A NANOGUARD bevonat ellenáll az érintésnek, törlésnek ezért a napi takarítás sem károsítja. A hatóanyag a COVID-19 re is bevizsgálva.

A NANOGUARD technológia nem tartalmaz kicsapódó vegyi anyagokat, nehézfémeket, hatása az úgynevezett nanospike technológián alapul, ami fizikailag roncsolja a mikroorganizmusokat.

A családi otthonokban a leggyakrabban érintett felületek kezelése javasolt: Asztalok, kilincsek, kapcsolók, mosdó és wc helyiségek. stb...
 

Védelem a penész kialakulása ellen legalább 90 napig

A NANOGUARD felületkezelő eljárás hatékonyan alkalmazható az ózontechnológiás penészmentesítő eljárás kiegészítéseként. Az ózonos kezelés 100%-ban vegyszermentes eljárás, ugyanakkor a leghatékonyabb a penészgombák elpusztításában. Az ózon nem csak a látható penészt pusztítja el, hanem kiírtja a penészgomba spóráit a helyiségben lévő bútorokon, lakástextíliákon, ezzel megakadályozza a penészgombák további szaporodását, és megszünteti a penészgomba spórák egészségre káros hatását.

A penészmentesítés után a NANOGUARD technológia segítségével létrehozunk egy láthatatlan, egy molekulányi vastagságú réteget ami legalább 90 napig megakadályozza, hogy a penész a penészesedésre hajlamosabb területeken újra kiújulhasson. Az eljárás minden felületen alkalmazható nem hagy nyomot és nem érződik, teljesen szagtalan és egészségre ártalmatlan.

Az ózonos kezelésről bővebbe olvashat a www.ozonfriss.hu/penesz-megszuntetese/ oldalon vagy IDE kattintva.
 
hello hello
hello
NANOGUARD TECHNOLÓGIÁRÓL
 

KÉZ- és BŐRFERTŐTLENÍTŐ
AKÁR 6 ÓRÁS KITERJESZTETT VÉDELEMMEL A KÓROKOZÓK ELLEN

Ápolja és hidratálja a kezét miközben távol tartja a kórokozókat
(baktériumok, vírusok, gombák, paraziták) akár 6 órán keresztül.