TARTÓS HATÁSÚ FERTŐTLENÍTŐ FELÜLETKEZELÉS

Hogy munkatársainak egészséges és kellemes környezete legyen.

Több mint 8 év ózontechnológiás fertőtlenítési tapasztalattal a hátunk mögött, elkötelezettségünk, hogy olyan innovatív fertőtlenítési technológiát alkalmazzunk amely a megfelel a környezetvédelmi elvárásoknak és a higiéniával szemben támasztott megnövekedett igényeknek.

A korona vírus megjelenése megváltoztatták a tisztasággal kapcsolatos szemléletet és rámutattak azokra a környezetünkben leselkedő apró ellenségekre amiket nem szabad lebecsülnünk többé.

A NANOGUARD technológia egy olyan legújabb generációs antimikrobiális felületkezelő technológia, amely, olyan tartós védőréteget képez a kezelt felületeken ami képes akár 90 napig meggátolni a kórokozók megtapadását a felületeken, a penészgombák valamint a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását. A korábbi hasonló bevonatoktól eltérően a NANOGUARD technológia nem tartalmaz fémionokat, teljesen láthatatlan és nem oxidálja a felületet az emberrel teljesen ártalmatlan.

KARÖLTVE AZ ÓZONTECHNOLÓGIÁVAL

A NANOGUARD tartós antimikrobiális felületkezelő technológia alkalmazásakor - ahol szükséges és lehetséges - a kezelt területet ózontechnológiás fertőtlenítéssel készítjük elő. Az ózon fertőtlenítő hatása a felületeken és a kezelt terület levegőjében is érvényesül ezzel kiegészíti és tökéletesen előkészíti az antimikrobiális felületvédelem applikálását.
Az ózon alkalmazása azért tökéletes kiegészítés, mert ezzel kizárható a levegőben is terjedő kórokozók aktivitása a kezelt területről.
Az ózontechnológia megfelelően alkalmazva teljesen biztonságos és nem tesz kárt valamint nem hagy nyomot a kezelt területen lévő berendezési tárgyakban. A kezelést a hatékonyság és a biztonság miatt műszeres kontroll mellett végezzük.

EGÉSZSÉGÜGYI SZINTŰ FERTŐTLENÍTÉS ELŐKÉSZÍTÉS

Védje azokat a helyiségeket és felületeket, amelyekkel a páciensei és alkalmazottai valamint az intézmény látogatói érintkeznek. A NANOGUARD termékrendszer kiegészíti és kibővíti a jelenlegi tisztítási protokollt a tisztább biztonságosabb környezet érdekében. Egyaránt alkalmazható műtőben, kórteremben, étteremben vagy az egészségügyi intézmény recepcióján is. A NANOGUARD termékrendszer felhasználható olyan ágyak, felszerelések, ágyneműk és függönyök kezelésére, ahol a baktériumok megjelenése és elterjedése fokozottan várható. Azokon a felületeken ahol nagy érintési igénybevételnek lesz kitéve, vagy baktérium biofilmtől, ételmaradéktól és egyéb a felületet összefüggően fedő filmrétegtől szennyezett, ott a NANOGUARD antimikrobiális bevonat alkalmazása előtt egy kórházi szintű, széles spektrumú biofilm oldására is alkalmas előkészítő fertőtlenítőszert alkalmazunk, akár az ÓZONTECHNOLÓGIA alkalmazása mellett.

ADJUK MEG AZT AMI A LEGFONTOSABB: BIZTONSÁGÉRZET

A nagy forgalmú közösségi terek használata során a legnagyobb a fertőzés veszélye. A sokak által érintett felületek számtalanszor képesek továbbadni ugyanazt a fertőzést újra meg újra! A hagyományos fertőtlenítési eljárásokkal nem lehet ez ellen védekezni mert a frissen és alaposan fertőtlenített felület is csak az első érintőnek nyújt biztonságot. Ezt már mindenki tudja és ennél nagyobbak az elvárások. A NANOGUARD technológia képes megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Maximális hatékonyság azonnal és védelem minden felületen akár 90 napig. A kezelt területeken igazoló matricát helyezünk el, hogy tájékoztassuk a látogatót: Itt tisztaság van!

MEGVÁLTOZTAK AZ ELVÁRÁSOK A TISZTASÁGGAL SZEMBEN

A közelmúlt eseményei megváltoztatták a tisztasággal kapcsolatos elvárásokat! Ha a vendégek bizalmát vissza akarják nyerni biztosítani kell a látogatókat, hogy a szemmel látható tisztasággal együtt a mikrobiológiai tisztaság is rendben van. Ezt nem elég remélni, ezt tudniuk kell! A hagyományos takarítás során végzett fertőtlenítéssel a legnagyobb gondosság mellett sem biztosítható az elvárt mikrobiólógiai tisztaság - azaz a fertőzés továbbadásának teljes kizárása. Pedig az elvárás most már ez! A NANOGARD technológia visszanyerheti a bizalmát a vendégeinek. Minden felületre alkalmazható, akár 90 napos védelmet nyújt a baktériumok, a penész és a vírusok ellen és abszolút veszélytelen az emberekre. Minden NANOGUARD technológiával kezelt területet hitelesítő matricával látunk el.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA

A nagy forgalmú üzletek, üzletközpontok használata során a legnagyobb a fertőzés veszélye. A sok ember által látogatott helyek számtalanszor képesek továbbadni ugyanazt a fertőzést újra meg újra! A hagyományos fertőtlenítési eljárásokkal nem lehet ez ellen védekezni mert a frissen és alaposan fertőtlenített felület is csak az első érintőnek nyújt biztonságot. Ezt már mindenki tudja és ennél nagyobbak az elvárások. A NANOGUARD technológia képes megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Maximális hatékonyság azonnal és védelem minden felületen akár 90 napig.
A kezelt területeken igazoló matricát helyezünk el, hogy tájékoztassuk a látogatót: Itt tisztaság van!

SPORTOLÁS EGÉSZSÉGES KÖRNYEZETBEN

Védje azokat a helyiségeket és felületeket, amellyel a sportolók és az alkalmazottak érintkeznek. A NANOGUARD bevonat biztonságosan képes kezelni mind a porózus, mind a nem porózus edzésfelületeket mint például tornatermi szőnyegeket, gépeket, felszereléseket, öltözőket, zuhanyzókat. A NANOGUARD felületkezeléssel megakadályozható a különböző fertőzések kialakulása az edzőtermet használók körében. A NANOGUARD védőréteggel a sportolás tényleg az egészséget szolgálja.

OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK VÉDELME

Az oktatási intézmények mindig fokozott veszélynek vannak kitéve a vírusfertőzésektől. Sok gyermek és felnőtt tartózkodik egy helyen így megnő a különböző fertőzések átadásának az esély, ezért fontos a intézményekben egy tartós védelem kialakítása. A NANOGUARD technológia ezeken a helyeken is biztonsággal és hatékonyan alkalmazható. Védjük gyermekeink egészségét.